naplopo

Napenergia

 • A napenergia kimeríthetetlen, tiszta és ingyenes

  Magyarország napsugárzási adottságai kedvezőek. Óriási mennyiségű napenergia érkezik hazánkban a föld felszínére (és persze az épületeink tetőfelületére) amit napelemekkel villamos árammá, napkollektorokkal pedig hőenergiává tudunk átalakítani. Az így hasznosított napenergiával jelentős részarányban, vagy akár teljes egészében is fedezhetjük az épületeink energiaigényét.

 • Legyen Ön is Naplopó! - Váltson velünk napelemre!

  Ma Magyarországon lehetőség van arra, hogy háztartásának, vállalkozásának, vagy egyéb létesítményének villamos energia fogyasztását jelentős részben napelemes rendszerrel fedezze. A napelemes rendszer szinte minden épületen megvalósítható, a kivitelezés egyszerűen, gyorsan, minimális beavatkozással elvégezhető.

  A Naplopó Kft. a napelemes rendszerek teljes körű tervezését, engedélyeztetését és KULCSRAKÉSZ kivitelezését vállalja. Legyen velünk Naplopó, és Önnek nem lesz más dolga, mint büszkének lennie a környezetbarát, tiszta napenergiát hasznosító, függetlenséget és biztonságot nyújtó új napelemes rendszerére!

  kerjen ajanlatot

  Miért napelem?

  Jövedelmező befektetésMert értékálló, biztos és jövedelmező befektetés!

  A napelemes rendszer megvalósítása értékálló, hosszú távon is kiszámítható, pénzügyileg megtérülő, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás.


  Fizessen csak alapdíjat!Mert jelentősen csökkenti az áramszámlát!

  Napelemes rendszerrel éves szaldós elszámolás esetén akár a teljes éves áramfogyasztást ki lehet váltani, így áramdíjat nem, csak a minimális alapdíjat kell fizetni. A napelemekkel termelt áram biztonságot ad, mivel jelentős függetlenséget teremt a jövőbeli energiaár-emelésektől.


  A napelemes rendszer környezetbarátMert a napenergia környezetbarát, fenntartható energia!

  A napelemes rendszer a villamos energiát teljesen környezetbarát módon, szennyezést okozó károsanyag kibocsátás nélkül állítja elő. A napenergia a jövő meghatározó energiaforrása, de Ön ezt már ma is, korát megelőzve, példamutató módon alkalmazhatja.


  A napelemes rendszer üzembiztosMert hosszú élettartamú, ellenőrizhető és üzembiztos!

  A napelemek garantált élettartama legalább 25-30 év, a rendszer energiahozama online, akár egy okostelefon használatával ellenőrizhető, a napelemes rendszer számottevő költséget jelentő karbantartást nem igényel.


  A napelemes rendszer nemzetgazdaságilag is hasznosMert nem csak Önnek, de országos szinten is hasznos!

  A sok kis méretű, decentralizált napelemes rendszer országos méretben is növeli az energiaellátás hatékonyságát és biztonságát, csökkenti az energiaimport mértékét.


   

 • Szolgáltatások