naplopo

Aeroflex hőszigetelések

Magas hőmérsékleten is alkalmazható, flexibilis, szintetikus kaucsukból készült hőszigetelés

Aeroflex hőszigetelésNapkollektoros rendszerek hőszigeteléseként csak olyan anyagot szabad használni, amelyik ellenáll a rendkívül magas hőmérsékletnek. Az ilyen rendszerekben erős napsugárzás esetén a hőmérséklet meghaladhatja akár a 150°C-ot is. A hagyományos habosított hőszigetelő anyagok ezen a hőmérsékleten tönkremennek, leolvadnak a csőről, elveszítik hőszigetelő tulajdonságukat, ezért nem alkalmazhatók. Fontos az is, hogy a napkollektorok kültéri csővezetékének a hőszigetelését ne károsítsa a Nap UV sugárzása, a téli hideg, a hó, a jég, és a csapadékból, párából adódó nedvesség sem.

 Aeroflex csőhéjAeroflex SSH hőszigetelő csőhéj

Magas hőmérsékleten is alkalmazható, flexibilis, szintetikus kaucsukból készült hőszigetelés.

 

 
Aeroflex KKS hőszigetelő lemezAeroflex KKS hőszigetelő lemez

Az Aeroflex-KKS hőszigetelő lemez magas hőmérsékleten is alkalmazható, időjárás és UV-álló, flexibilis, szintetikus kaucsukból készült hőszigetelés.

 

 

Aeropro kültéri csővezetékAeropro kültéri hőszigetelő csőhéj

Megbízható védelem a madárcsipegetés és a rágcsálók ellen!

Szintetikus kaucsuk anyagú, magas hőmérséklet és UV-álló hőszigetelő csőhéj, fémszál erősítésű szövet borítással.

 

Aeroseal hőálló szigetelés ragasztóAeroseal ragasztó

Az Aeroseal folyékony ragasztó az Aeroflex hőszigetelések ragasztásához használható a toldásoknál, vagy utólagos felszerelés esetén a felhasításoknál. A TF jelű ragasztó 105°C -ig, a HT jelű 150°C -ig alkalmazható. 

Aerotape öntapadó tagasztószalag

Aerotape öntapadó ragasztószalag

 

Az Aerotape öntapadó, párazáró ragasztószalag a hőszigetelések toldásánál, csőbilincseknél és bonyolult idomok hőszigetelésénél alkalmazható. 150 °C-ig hőálló.