naplopo

Igény esetén a nálunk megvásárolt termékek, vagy napkollektoros rendszerek házhoz szállításáról is gondoskodunk. A házhoz szállítást általában saját tulajdonú, Ford Transit típusú ponyvás, vagy zárt furgonjainkkal végezzük. A kisebb méretű és súlyú termékeket futárszolgálattal, vagy postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez. A házhoz szállítás esetén a helyszínre érkezés időpontját előre egyeztetjük.

Napkollektor rakodásKiszállítás esetén gondoskodunk a termékek megfelelő csomagolásáról és rögzítéséről. Ügyelünk arra, hogy a termékek sértetlenül érkezzenek meg a rendeltetési helyükre.

A nagyobb, súlyosabb termékek felrakodását saját tulajdonú villás targoncával végezzük. 

A nettó 300 ezer (bruttó 381 ezer) forintnál kisebb értékű megrendelések kiszállítási díja a termékek súlyától és méretétől, valamint a kiszállítás helyszínétől függ. A szállítási költséget webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén a megrendelés folyamán azonnal meg tudja nézni.  

Naplopó webáruház

Webáruházunk éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll. Itt megnézheti valamennyi termékünket, és ha megtalálta amit keresett, azonnal meg is rendelheti és kérheti a kiszállítást is.

Naplopó csapat

Várjuk megtisztelő megrendelését!