naplopo

Melegvíz készítő, épület és medence fűtő rendszerek

EcoDirect-Pool napkollektoros rendszerA napkollektorok belső hőcserélőn keresztül egy hőszigetelt, két hőcserélős melegvíz-tárolót fűtenek a tároló alsó hőcserélőjén keresztül. A fűtés-rásegítés a napsütés időtartama alatt, a fűtési egységben lévő hőcserélőn és termosztatikus keverőszelepen keresztül, külön fűtésköri szivattyúval, a hagyományos hőtermelővel párhuzamosan történik. A medence napkollektoros fűtése a vízforgató körbe beépített lemezes hőcserélőn keresztül valósul meg. A melegvíz-tároló, a fűtési egység és a medence hőcserélő napkollektoros fűtése között az átváltás motoros váltószelepekkel történik. 


EcoDuo-Pool napkollektoros rendszerA napkollektorok belső hőcserélőn keresztül egy hőszigetelt, két hőcserélős melegvíz-tárolót és egy szintén hőszigetelt, egy belső hőcserélős puffertárolót fűtenek. A medence napkollektoros fűtése a vízforgató körbe beépített lemezes hőcserélőn keresztül valósul meg. A melegvíz-tároló, a puffertároló és a medence hőcserélő napkollektoros fűtése között az átváltás motoros váltószelepekkel történik.

A puffertároló fűtési rendszerhez kapcsolása az adott fűtési rendszer és az egyéb hőtermelők (gázkazán, szilárd tüzelésű kazán... stb.) függvénye.

EcoFlow-Pool napkollektoros rendszerA napkollektorok belső hőcserélőn keresztül hőszigetelt puffertárolót fűtenek. A használati-melegvíz készítés a puffertárolóba beépített nagy felületű rozsdamentes acél hőcserélőn keresztül, átfolyós módon történik, ami nagy  teljesítményű és higiénikus melegvíz ellátást biztosít. A medence napkollektoros fűtése a vízforgató körbe beépített lemezes hőcserélőn keresztül valósul meg. A puffertároló és a medence hőcserélő napkollektoros fűtése között az átváltás motoros váltószeleppel történik. 

EcoFresh-Pool napkollektoros rendszerA napkollektorok belső hőcserélőn keresztül egy hőszigetelt puffertárolót fűtenek. A használati-melegvíz készítés a puffertartályra csatlakozó hőcserélős melegvíz modullal (frissvíz modul) történik, ami nagy teljesítményű és higiénikus melegvíz ellátást biztosít. A medence napkollektoros fűtése a vízforgató körbe beépített lemezes hőcserélőn keresztül valósul meg. A puffertároló és a medence hőcserélő napkollektoros fűtése között az átváltás motoros váltószeleppel történik.