naplopo

Szolgáltatások

A napenergia-hasznosító rendszerek hibátlan működésének alapfeltétele a gondos, professzionális kivitelezés. A Naplopó kft. több, mint 25 éves kivitelezői tapasztalata, kivitelező kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy a kivitelezési munkálatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Nálunk szinte minden speciális terméket megvásárolhat, amire egy napelemes, vagy napkollektoros rendszer megvalósítása során szüksége lehet. Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő termékek, vagy komplett rendszerek kiválasztásában. Termékeinket megvásárolhatja a telephelyünkön személyesen, vagy a webáruházunkból is.

Tervezés, méretezés

A jól működő napkollektoros és napelemes rendszerek megvalósításának alapfeltétele a gondos méretezés és tervezés. A Naplopó kft. 25 éves tervezői és kivitelezői tapasztalata, mérnök kollégáink felkészültsége, valamint a tulajdonunkban lévő legkorszerűbb méretezési szoftverek alkalmazása garanciát jelentenek arra, hogy a napenergia-hasznosító rendszerek méretezését, tervezését is a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Naplopó kft. 25 éves kivitelezői tapasztalata, a szerviz tevékenységet végző kollégáink felkészültsége, telephelyi infrastruktúránk, raktárkészletünk, valamint a tulajdonunkban lévő korszerű gépek, eszközök és szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy az általunk kivitelezett napenergia-hasznosító rendszerek szervizelését a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Igény esetén a nálunk megvásárolt termékek, vagy napkollektoros rendszerek házhoz szállításáról is gondoskodunk. A házhoz szállítást általában saját tulajdonú, Ford Transit típusú ponyvás, vagy zárt furgonjainkkal végezzük. A kisebb méretű és súlyú termékeket futárszolgálattal, vagy postai úton juttatjuk el megrendelőinkhez. A házhoz szállítás esetén a helyszínre érkezés időpontját előre egyeztetjük.

A Naplopó telephelyén, Budapesten, a Szentendrei úton díjtalan tanácsadással állunk a rendelkezésére, ha napenergia-hasznosító rendszer megvalósítását tervezi. A tanácsadás során energetikai, műszaki, gazdasági és környezetvédelmi jellegű kérdéseire is választ adunk. A tanácsadás mellett megnézheti saját napkollektoros és napelemes rendszerünket működés közben, bemutatótermünkben pedig valamennyi fontos termékünket szemügyre veheti. 

A Naplopó Kft. a segítséget nyújt a napkollektoros, vagy napelemes rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással kapcsolatos ügyintézésében is. Lakossági pályázatok elkészítését általában díjtalanul vállaljuk, a nagyobb volumenű közületi pályázatok esetén pedig a szakmai, energetikai részének elkészítését végezzük el.

Ha a napkollektoros rendszerek tervezéséről, kivitelezéséről szeretne a gyakorlatban is használható, alapos tudást szerezni, akkor jöjjön el egynapos szakmai oktatásunkra! Az oktatásra elsősorban azoknak az épületgépész szakembereknek a jelentkezését várjuk, akik már foglalkoznak, vagy a jövőben szeretnének foglalkozni napkollektoros rendszerek megvalósításával.

Alkategóriák

Hálózatra kapcsolt napelemes rendszer csak a villamosenergia hálózatot üzemeltető hálózati engedélyes társaság előzetes jóváhagyásával lehet létesíteni. Amennyiben a háztartási méretű (50 kW-nál kisebb) napelemes rendszerének kivitelezésével a Naplopó Kft-t bízza meg, akkor a jóváhagyatási eljárást is elvégezzük. Ehhez meghatalmazást kérünk Öntől, amivel mi intézzük az igénybejelentést és a csatlakozási dokumentáció jóváhagyatását is. Önnek csak annyi dolga lesz a villamosenergia szolgáltatójával, hogy a napelemes rendszer elkészülte után aláírja a hálózathasználati szerződést.

szolgltatk trkp 2021 10

Egyetemes villamosenergia-szolgáltatók területi elosztása 
(A térkép csak tájékoztató jellegű, néhány település esetében a szolgáltatási terület nem követi a megyehatárokat)

A jóváhagyatási eljárás intézéséhez szükségünk van meghatalmazásra, a fogyasztó és a fogyasztási hely adataira, tulajdoni lapra és helyszínrajzra, valamint a mérőhelyről készült néhány fényképre. A szükséges adatok és dokumentumok elküldéséhez kérjük válassza ki, Ön melyik szolgáltatási területhez tartozik.