naplopo

Ma Magyarországon lehetőség van arra, hogy háztartásának, vállalkozásának, vagy egyéb létesítményének villamos energia fogyasztását jelentős részben napelemes rendszerrel fedezze. A napelemes rendszer szinte minden épületen megvalósítható, a kivitelezés egyszerűen, gyorsan, minimális beavatkozással elvégezhető.

A Naplopó Kft. a napelemes rendszerek teljes körű tervezését, engedélyeztetését és KULCSRAKÉSZ kivitelezését vállalja. Legyen velünk Naplopó, és Önnek nem lesz más dolga, mint büszkének lennie a környezetbarát, tiszta napenergiát hasznosító, függetlenséget és biztonságot nyújtó új napelemes rendszerére!

kerjen ajanlatot

Miért napelem?

Jövedelmező befektetésMert értékálló, biztos és jövedelmező befektetés!

A napelemes rendszer megvalósítása értékálló, hosszú távon is kiszámítható, pénzügyileg megtérülő, magas és adómentes hozamot biztosító beruházás.


Fizessen csak alapdíjat!Mert jelentősen csökkenti az áramszámlát!

Napelemes rendszerrel éves szaldós elszámolás esetén akár a teljes éves áramfogyasztást ki lehet váltani, így áramdíjat nem, csak a minimális alapdíjat kell fizetni. A napelemekkel termelt áram biztonságot ad, mivel jelentős függetlenséget teremt a jövőbeli energiaár-emelésektől.


A napelemes rendszer környezetbarátMert a napenergia környezetbarát, fenntartható energia!

A napelemes rendszer a villamos energiát teljesen környezetbarát módon, szennyezést okozó károsanyag kibocsátás nélkül állítja elő. A napenergia a jövő meghatározó energiaforrása, de Ön ezt már ma is, korát megelőzve, példamutató módon alkalmazhatja.


A napelemes rendszer üzembiztosMert hosszú élettartamú, ellenőrizhető és üzembiztos!

A napelemek garantált élettartama legalább 25-30 év, a rendszer energiahozama online, akár egy okostelefon használatával ellenőrizhető, a napelemes rendszer számottevő költséget jelentő karbantartást nem igényel.


A napelemes rendszer nemzetgazdaságilag is hasznosMert nem csak Önnek, de országos szinten is hasznos!

A sok kis méretű, decentralizált napelemes rendszer országos méretben is növeli az energiaellátás hatékonyságát és biztonságát, csökkenti az energiaimport mértékét.