naplopo

Magunkról

Szeretünk Napot lopni, ez a hivatásunk.

És ezt felkészülten, megbízhatóan, korrekten tesszük.

A Naplopó Kft. a hazai napenergia-hasznosítás úttörő vállalkozása. Tevékenységünket több mint két évtizeddel ezelőtt kezdtük, és az eltelt idő alatt sokat tettünk azért, hogy Magyarországon is elterjedjenek, és jó minőségben valósuljanak meg a Nap energiáját hasznosító rendszerek.

Napenergia-hasznosításhoz válassza a Naplopó Kft-t!

 

Tiszta a profilunk, alapelvünk a szakosodás. Ezért nem foglalkozunk mással, csak napenergia-hasznosító rendszerek megvalósításával és az ehhez szükséges speciális termékek árusításával. Ezen a területen profik vagyunk, Magyarországon egyedülálló tudással, tapasztalattal és felkészültséggel rendelkezünk.

Az elmúlt 25 év alatt országszerte több mint 2500 darab napenergia-hasznosító rendszer valósítottunk meg családi házakon és nagyobb létesítményeken egyaránt. Munkánkkal minden esetben sikerült kivívni megrendelőink elismerését és megbecsülését.

Büszkék vagyunk arra, hogy az épületgépész szakmán belül jelentős ismertségre és elismertségre tettünk szert. Ennek eredményeként vállalkozásunk 2012-ben megkapta az „Év épületgépész kivitelezője” megtisztelő címet, melyet a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata és a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítélt oda.

Az általunk forgalmazott napkollektorokra és napelemekre minimum 10 év termékgaranciát, a kivitelezési munkánkra pedig 3 év teljes körű garanciát vállalunk. Az általunk megvalósított rendszerek tulajdonosai nyugodtak lehetnek, hiszen az átadás után is számíthatnak ránk. A szükséges mértékű karbantartásokat is elvégezzük, az esetleg évek alatt elhasználódott, meghibásodott termékeket a pedig garanciális időn túl is javítjuk, felújítjuk, ha kell új, korszerű termékre cseréljük.

Vállalkozásunk szilárd, stabil alapokon áll. A személyi, tárgyi és pénzügyi-finanszírozási képességeink egyaránt megfelelőek ahhoz, hogy munkánkat megbízhatóan, minden tekintetben korrektül, megrendelőink megelégedésére tudjuk elvégezni.

Naplopás ügyében forduljon Ön is hozzánk bizalommal!

Varga Pál
cégvezető, tulajdonos


 

 

 Az év kivitelező vállalkozása, 2012.

Az év kivitelezője oklevél

Kivitelezői tevékenységünk elismeréseként 2012-ben a Naplopó Kft. elnyerte az év épületgépész kivitelező vállalkozása címet. Ezt a díjat minden évben a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Tagozata, valamint a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége ítéli oda. A díjat Varga Pál, a Naplopó Kft. cégvezetője vette át 2012. november 30-án. 

A Naplopó Kft. az elmúlt 25 évben aktívan munkálkodott azon, hogy a megújuló energiák felhasználása, a napenergia-hasznosítás szakterület Magyarországon is elismert és preferált terület legyen. Ennek érdekében számos szakmai szervezet működésében vállaltunk szerepet.

Legyél a munkatársunk!

A Naplopó telephelyén, Budapesten, a Szentendrei úton díjtalan tanácsadással állunk a rendelkezésére, ha napenergia-hasznosító rendszer megvalósítását tervezi. A tanácsadás során energetikai, műszaki, gazdasági és környezetvédelmi jellegű kérdéseire is választ adunk. A tanácsadás mellett megnézheti saját napkollektoros és napelemes rendszerünket működés közben, bemutatótermünkben pedig valamennyi fontos termékünket szemügyre veheti.