Melegvíz-tárolók

Melegvíz-tárolók

A melegvíz-tárolók általában többféle hőtermelővel is fűthetők: napenergiával, gáz, vagy vegyestüzelésű kazánnal, hőszivattyúval, vagy elektromos fűtőpatronnal.

A melegvíz-tárolók acéllemezből, hegesztett kivitelben készülnek. Belső felületüket korrózióvédő bevonattal látják el, valamint pótlólagos magnézium, vagy idegenáramú anóddal is rendelkeznek. Mindegyik tároló hőszigetelt.

Szerkezeti kialakítás szerint léteznek falra szerelhető és padlóra állítható kivitelű tárolók, behegesztett belső hőcserélős ill. "üres" típusok, melyeket külső hőcserélővel lehet fűteni. Egyes tárolók gyárilag szerelt elektromos fűtőpatronnal ellátottak, mások pedig később csatlakoztatható becsavarható fűtőpatront is tudnak fogadni.

Termékválasztékunk melegvíz tárolókból:

A Hajdúsági Iparművek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.
 Drazice logó A Drazice Cseh tartálygyártó cég. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.
  Az Emmeti olaszországi, épületgépészeti termékeket gyártó és forgalmazó vállalat. Különösen széles termékkínálattal rendelkezik a melegvíz-, és puffertárolók területén. Tartályait nagy méretben is, egészen 3000 liter térfogatig gyártja.
 Solarbayer logó A Solarbayer németország vezető napenergia hasznosító termékeket gyártó és forgalmazó vállalata.

 

Alkategóriák

  • HAJDU melegvíz-tárolók

    Hajdu Zrt.A Hajdúsági Iparművek Magyarország nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező iparvállalata. Termékei között megtalálhatók a hagyományos villamos forróvíztárolók és a belső hőcserélős, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók is.

Ugrás a Naplopó webáruházba

Kérjen egyedi árajánlatot!

Kedvezmenyes napkollektoros és napelemes rendszerek

Pályázatok, állami támogatások

 MFB energiahatékonysági hitel

Április 24-től indul az MFB program
családi házak és társasházak részére


 VEKOP pályázat


  

 SMART napelemes rendszerek

Napelemenkénti teljesítmény optimalizálókkal, akár 25% energiahozam többlettel

Solaredge: Hozd ki a maximumot!

Így építettük fel a Naplopó-műhelyt tavaly nyáron, az Everness fesztiválon
Tovább a YouTube videóraNaplopó-műhely az Everness fesztiválon

Mennyi villamos és hőenergiát állíthattunk elő a napsugárzásból Budapesten az elmúlt 7 nap során?

 

Hasznos cikkeink a Tudástárban

Napelemes rendszerek monitoringja

Megjelent az Épületgépész folyóirat 2016/1. számában

A mai korszerű napelemes rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring. Segítségével a napelemes rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a pillanatnyi és a múltbéli halmozott adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okostelefon segítségével is egyszerűen elérhetők.

Vonalban

Jelenleg 47 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Újdonságaink

Nanoflex csővezeték

Innosolar-HT fagyálló folyadék napkollektoros rendszerekhez